Preturi

Tarifele noastre încep de la 20 RON/pagina (la care nu se adaugă TVA-ul, fiind neplătitori de TVA), prețul unei traduceri stabilindu-se în funcție de limba în care se efectuează traducerea, de volum, dificultate, termenul de predare și de tipul materialului:

- documentele de stare civila, acte de studiu, certificate, adeverinte, etc. sunt evaluate per pagina fizica
- materialele didactice, programele analitice, documentatii tehnice, medicale, IT sunt evaluate la 300 cuvinte/pagina (sau 2000 caractere cu spatii)

Lungimea traducerilor de acest tip se stabileşte cu ajutorul programului Ms Word. Lungimea – numărul caracterelor – se stabileşte prin deschiderea meniului Tools → Word count (număr de cuvinte).

Pentru o estimare gratuită de preţ trimiteţi documentul pe e-mail topptrad@gmail.com (menţionând în ce limbă doriţi traducerea, termenul de predare, dacă aveţi nevoie şi de legalizarea documentului) şi în cel mai scurt timp vă vom informa în legătură cu costurile traducerii dvs.

Plata se poate face prin numerar sau O.P.

Traducerea se poate ridica personal de la sediul nostru, se poate trimite pe email, fax (în cazul traducerilor care nu necesită autorizare sau legalizare), prin curier sau poştă.

Acordăm reduceri de preţuri semnificative pentru volum şi fidelitate.